Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2009

ΜΝΗΜΕΣΈτος ...............;Ετος?
1976(;) Δάσκαλος κος Αβδίκος Α Τάξη Δημοτικό Σχολείο Παλαιομάνινας


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (1953) δΆΣΚΑΛΟς Ο Αθανάσιος Κουφογιώργος

(http://aixmi-news.gr/%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-14/item/23192)Στην φωτογραφία σύμφωνα με στοιχεία που δίδονται στο http://xiromeritis.blogspot.gr/2012/06/50.html, η «Φλόγα» Παλαιομάνινας λίγο  πριν από τον ποδοσφαιρικό αγώνα,  στις 8 Αυγούστου 1962.
Στη φωτογραφία διακρίνονται: Όρθιοι από αριστερά: Μήτσος Κέκος, Ντίνος Αποστόλου, Μήτσος Μαγγίνας, Σωτήρης Πούλιος, Γιάννης Βλαχιώτης, Θόδωρος Λιούμης και Δημήτρης Στεργίου (τερματοφύλακας). Κάτω από αριστερά: Κώστας Κωσταρέλος, Γιάννης Λιούμης, Τάκης Πόπης, Μήτσος Νίτσας, Σπύρος Κουτσουμπίνας και Μίχας Νίτσας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Πριν από λίγους μήνες ακούσαμε από επίσημα κυβερνητικά χείλη για μνημόνιο συνεργασίας με το Κατάρ για δημιουργία ενεργειακού κόμβου στο Πλατυγιάλι , με τερματικό σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου και εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος .

Φαίνεται όμως ότι επρόκειτο για μνημόνιο κ
αποπροσανατολισμού αφού η τιμή που προτείνουν οι προμηθευτές του Κατάρ

είναι διπλάσια των διεθνών τιμών , όπως έγραψε και ο Κόσμος του Επενδυτή . Οι δε θέσεις εργασίας δεν ήταν χιλιάδες όπως διαφήμιζαν οι κομματικοί ντελάληδες , αλλά λιγότεροι από 140 . Το παραμύθι τελείωσε δεν τσιμπάει κανείς πλέον. Μόνο οι κομματικοί ντελάληδες το συνεχίζουν για ψηφοθηρικούς λόγους και για να καλύψουν την οσφυοκαμψίας τους απέναντι στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο

Ευχαριστώ για την φιλοξενία . Ο Δήμαρχος Αστακού

DR Παναγιώτης Στάϊκος Αριστούχος ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.